Norden Interiør
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Bubliq Kullsyremaskin

Dansk leverandør av de lekreste kullsyremaskinene! 

Bubliq er mer enn bare en kullsyremaskin; en drinkkarbonator som kombinerer minimalistisk design, brukervennlighet og unik funksjonalitet i verdens slankeste brusprodusent.  

Med bubliq drink carbonator kan du karbonere alle drikkene dine: vann, vin, cocktailer, juice, sitronader og mye mer! Med bubliqs unike struktur og Air-Charge-teknologi er det både raskt og enkelt å skape sprudlende vann og deilige drinker! Bubliq drink carbonator vil passe pent inn på ethvert kjøkken med sin slanke, minimalistiske design. bubliq drink carbonator er bare 8 cm bred, noe som gjør den til verdens slankeste brusmaker! Den tar minimal plass, og vil se bra ut på hvilken som helst kjøkkenbenk. Bubliq drink carbonator er for oss som forventer litt mer. For oss som verdsetter minimalistisk design og bekvemmelighet. For oss, som ønsker en karbonator som ser bra ut og tar minimal plass. Til slutt er det for drikkeentusiastene som elsker å eksperimentere med nye drinker og oppskrifter. Bubliq er mer enn bare en brusmaker. Det er en drinkkarbonator som karboniserer ALLE drikkene dine. Prøv å gjøre vinen din til musserende vin, lag en brusende limonade, eller kanskje et jordbær-tilført musserende vann? Bubliq drink carbonator tilfører bobler til ALT - til og med drikkevarer med frisk frukt og grønnsaker! Visste du at frukt og grønnsaker gir mer smak til drikken din når den er kullsyreholdig? Prøv å tilsette et par skiver fersk sitron før du karboniserer vannet. Med bubliqs patenterte Air-Charge-teknologi har det aldri vært lettere å kolsyre drikkene dine. Takket være Air-Charge-teknologien tar du bare på lokket, setter flasken på stativet og karbonerer ved å trykke på toppen noen ganger. Med Air-Charge-teknologien setter bubliq en ny standard for bruk av brusprodusenter. Ikke mer stress med å skru og bøye flasker på plass. Den unike strukturen til det patenterte karbonatiseringssystemet gjør det mulig å glitre alle drikkene dine trygt og enkelt. Trykkavlastningsventilen forhindrer at det bygges opp trykk inne i flasken under karbonatisering. Flasken er BPA-fri, fri for ftalater og andre skadelige kjemikalier.

Har du en SodaStream eller AGA gassflaske? Ikke noe problem! bubliq drink carbonator er kompatibel med alle merker. Uansett hvilket merke, bare sørg for at gassflasken inneholder 425 g.

Visste du at drikkevarer med frisk frukt, grønnsaker og urter gir mer smak når de er kullsyreholdige? Dette betyr at du får mer smak når du karboniserer drikken eller vannet ditt sammen med favorittgrønnene dine! Ikke tro oss? Prøv neste gang du lager musserende vann ved å tilsette noen friske bær.

 

 

  • Bubliq
    Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber Bilde av Bubliq Kullsyremaskin Kobber
      -20%
    1.499,-1.199,-
1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke